Kompresszor és légszerszám garancia

Kategória: Entra-Sys

KOMPRESSZOR és LÉGSZERSZÁM 1+2év GARANCIA regisztráció

A Schneider Air-systems garantálja, hogy gépei anyag- és gyártási hibával nem rendelkeznek.

Az 1+2 Garancia csak abban az esetben érvényes, ha a berendezést a kezelési útmutatókban leírtak szerint használják és tartják karban.
Az 1+2 Garancia vonatkozik az anyag- vagy gyártási hibából eredő hibás alkatrészek térítésmentes cseréjére és javítására; további kártérítési igények - kivéve ha erre a törvény kötelez - ki vannak zárva.
Az 1+2év GARANCIA nem vonatkozik a kopó alkatrészekre (pl. ékszíj, szűrőbetét, szívószűrő, stb), normál kopás és elhasználódás esetére, folyamatos ipari működésre, ütésből-, esésből való törésre, túlterhelés esetére vagy olyan károkra melyek helytelen tartozékok használatára vezethetőek vissza. A garancia további meghosszabbítására illetve egy újabb garanciális periódus megkötésére nincsen lehetőség.
Garanciális igényét csak abban az esetben tudjuk elismerni, ha a gépet sértetlenül és eredeti állapotában az 1+2 Garancia visszaigazolással és a vásárlást igazoló bizonylatokkal együtt eljuttatja a Schneider Air-systems kijelölt szervizébe személyesen vagy a hivatalos kereskedőjén keresztül.
Ha a berendezését nem regisztrálta az 1+2 Garanciára, akkor a fentebb részletezett garanciális feltételek csak a törvényben meghatározott 1 évig érvényesek. Ebben az esetben garanciális igényét a vásárlást igazoló bizonylatokkal kell igazolnia

Kérjük töltse le az alábbi linkről a garancia űrlapot, töltse ki és küldje vissza a koltai.attila@entra-sys.hu e-mail címre!

Garanciális űrlap letöltéséhez kattintson ide!!!!!!!!

 

 

Találatok: 9713

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner