Integrált megoldások műszaki problémákra

Kategória: Szakcikkek

25 éve alapítottuk az ENTRA-SYS Kft-t (www.entra-sys.hu) azzal a szándékkal, hogy ipari üzemek és termelő vállalkozások műszaki problémáira nyújtsunk megoldást. Szakterületünk a kompresszor technika, pneumatika, vákuumtechnika és célgépépítés, szállítópályák és ipari automatizálás.
Az ipar számos területéről - pl. gumiheveder-, tömlő-, alapüveg-, autó-, autóalkatrész-, gép-, háztartásigép gyártás - vannak partnereink.
Kizárólagos márkaképviseleteink: Metal Work Pneumatika, LIPRO aluprofil moduláris gépépítő rendszer, GAMM gépépítő elemek, VALBIA ipari szerelvények, Schneider Airsystems kompresszorok, léghálózatok, légszerszámok.
Tovább a teljes cikkre!

Automata ellenőrzést is tartalmazó robotcellák tervezése és kivitelezése műanyag terméket fröccsöntő gépek kiszolgálására

Kategória: Szakcikkek

ENTRA-SYS Kft. – rendszerintegráció:
Automata ellenőrzést is tartalmazó robotcellák tervezése és kivitelezése műanyag terméket fröccsöntő gépek kiszolgálására

Egy 200 illetve egy 140 tonna záróerejű kizárólag PC/ABS anyagot használó fröccsgép mellé olyan robotcellák tervezése, gyártása, telepítése és beüzemelése volt a feladatunk, amelyek két illetve három termék típust is le tud kezelni a, a fröccsöntő szerszámból történő elvételtől, a selejtek válogatásán át, a bliszterbe pakolásig. A teljes mechanikus tervezést és gyártást, valamint a mechanikus komponenseket illetve a helyszíni telepítést az ENTRA-SYS Kft. biztosította. Az elektromos vezérlés tervezésével, kivitelezésével és a programozási feladatokkal a 3i Kft-t bíztuk meg.

Bővebben: Automata ellenőrzést is tartalmazó robotcellák tervezése és kivitelezése műanyag terméket...

Levegő előkészítők éve 2020 - Metal Work

Kategória: Szakcikkek

Az innovatív mechatronikai termékek legutóbbi bevezetése után a Metal Work Pneumatika, mint Olaszország vezető pneumatikus elemeket tervező, gyártó és forgalmazó cége úgy határozott, hogy 2020-ban a levegő előkészítő egységekre, mint a pneumatikus automatizálás alapvető elemeire helyezi a hangsúlyt. Miért olyan fontos a sűrített levegő előkészítése?

Bővebben: Levegő előkészítők éve 2020 - Metal Work

A Siemens Solid Edge szoftvere a moduláris pályarendszerek tervezése során

Kategória: Szakcikkek

A többek között egyedi célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozó ENTRA-SYS Kft. megrendelései sok esetben többszörösen összetett, magas minőségi elvárásokat támasztó rendszerek kivitelezését igénylik. Hogy ilyen szigorú körülmények között is garantálni tudják a magas minőséget, a tervezési feladatokban a Solid Edge rendszereire támaszkodnak.

Bővebben: A Siemens Solid Edge szoftvere a moduláris pályarendszerek tervezése során

Üvegtábla mozgató robotcella építés esettanulmány

Kategória: Szakcikkek

Az egyik legutóbbi projektünk egy komplett robotcella volt, amely 3210x2600mm maximális táblaméretű, 2-től 16mm vastagságú üveglapokat tölt automatikusan a gyártósorra. A Megrendelő, Guardian Orosháza Korlátolt felelőségű társaság igénye a korábbi, egyrészt kisebb teljesítményű berendezés kiváltása volt, másrészt a lapokat mindkét oldalával felrakni képes automatizált rendszer tervezése, gyártása és telepítése vált szükségessé.

Bővebben: Üvegtábla mozgató robotcella építés esettanulmány

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner