Levegő előkészítők éve 2020 - Metal Work

Kategória: Szakcikkek

Az innovatív mechatronikai termékek legutóbbi bevezetése után a Metal Work Pneumatika, mint Olaszország vezető pneumatikus elemeket tervező, gyártó és forgalmazó cége úgy határozott, hogy 2020-ban a levegő előkészítő egységekre, mint a pneumatikus automatizálás alapvető elemeire helyezi a hangsúlyt. Miért olyan fontos a sűrített levegő előkészítése?

Bővebben: Levegő előkészítők éve 2020 - Metal Work

A Siemens Solid Edge szoftvere a moduláris pályarendszerek tervezése során

Kategória: Szakcikkek

A többek között egyedi célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozó ENTRA-SYS Kft. megrendelései sok esetben többszörösen összetett, magas minőségi elvárásokat támasztó rendszerek kivitelezését igénylik. Hogy ilyen szigorú körülmények között is garantálni tudják a magas minőséget, a tervezési feladatokban a Solid Edge rendszereire támaszkodnak.

Bővebben: A Siemens Solid Edge szoftvere a moduláris pályarendszerek tervezése során

Üvegtábla mozgató robotcella építés esettanulmány

Kategória: Szakcikkek

Az egyik legutóbbi projektünk egy komplett robotcella volt, amely 3210x2600mm maximális táblaméretű, 2-től 16mm vastagságú üveglapokat tölt automatikusan a gyártósorra. A Megrendelő, Guardian Orosháza Korlátolt felelőségű társaság igénye a korábbi, egyrészt kisebb teljesítményű berendezés kiváltása volt, másrészt a lapokat mindkét oldalával felrakni képes automatizált rendszer tervezése, gyártása és telepítése vált szükségessé.

Bővebben: Üvegtábla mozgató robotcella építés esettanulmány

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!