Minőség

Kategória: Uncategorised

Minőség Irányítási Rendszer

Számunkra az Ügyfeleink elégedettsége és az adott feladat maradéktalan megoldása a fontos, ezért szívesen fogadjuk bármilyen észrevételét munkánkkal kapcsolatban.

Cégünk minőség iránti elkötelezettségének kinyilvánítására valamint a folyamatos fejlődés érdekében ISO 9001:2008 Minőség Irányítási Rendszert vezettünk be a kereskedelem és javítási folyamatainkra, melyet 2003-ban kibővítettünk a TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI folyamatokra is.

Minőségpolitikánk! (PDF)

iso 9001 hun iso 9001 eng

2018 májusában a minőség biztosításra vonatkozó szabvány változásának értelmében megújítottuk Minőség Irányítási Rendszerünket.
A legfontosabb változások:
- egyrészről a tanúsított tevékenységeink körét kibővítettük a szállítópályák tervezésével és kivitelezésével. Másrészt
- a szabvány elvárásának megfelelően - azonosítottuk és intézkedésekkel csökkentettük a működésünk kapcsán felmerülő kockázatokat.
A sikeres tanúsítás eredményeként Ön is letöltheti magyar- és angol nyelvű ISO 9001:2015 tanúsítványunkat!

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk az általunk tervezett, kivitelezett, szállított minőségi, egyedi műszaki megoldásokkal hozzájárulni a magyarországi termelő vállalkozások gépparkjának műszaki színvonal emeléséhez, vagyis javítani munkánkkal a műszaki biztonságot, termelékenységet, energia hatékonyságot.
Aktív segítséget kell, nyújtsunk Partnereinknek szakterületeinken felmerülő műszaki problémáira úgy, hogy az adott feladat maradéktalan megoldása miatt Partnereink elégedettsége garantálja a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködést, megteremtve ezzel folyamatos szervezeti és szakmai fejlődésünket.
Szakterületünkön tekintélyt - elismerést kivívni a Partnerek és a Szakma szemében úgy, hogy az ENTRA-SYS önálló márkanév legyen.

 

Küldetésünk megvalósítása érdekében

  • Minőségirányítási rendszert működtetünk, melynek hatékonyságát folyamatosan figyelemmel kísérjük és továbbfejlesztjük.
  • Kiemelten kezeljük a jogszabályi és egyéb követelmények betartását.
  • Hangsúlyt fektetünk a vevőközpontú szolgáltatást és minőségi gyártást lehetővé tévő emberi és tárgyi erőforrások alkalmazására.
  • Nyomon követjük a piaci igényeket, és – lehetőség szerint gyorsan, rugalmasan - reagálunk a követelmények változására.
  • Tevékenységünk során kizárólag olyan beszállítókkal, alvállalkozóval működünk együtt, akik ismerik és elfogadják működési alapelveinket, és munkájukat jelen minőségpolitikával összhangban képesek végezni.

Az Entra-Sys Kft. minőségpolitikáját a társaság ügyvezető igazgatója hagyta jóvá, azt minden munkatárs megismerte és a munkájára nézve kötelező érvényűnek tekinti. A minőségpolitika szellemével összeegyeztethetetlen munkavégzésért a Kft. erkölcsi és anyagi felelősséget vállal.

Szeged, 2010. április 26. 

Koltai Attila sk.
 ügyvezető

 

Business liftMinőségfejlesztés és tanácsadás megbízható, tapasztalt kollégákkal.
12 év tapasztalat, 200 céges referencia, 2000 audit nap áll mögöttünk.

www.businesslift.hu

 

Találatok: 24684

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner