Magunkról

Kategória: Entra-Sys

ENTRA-SYS Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

cégjegyzékszámunk: 06-09-003238

adószám: 11094315-2-06

header 01

Entra-sys Kft. SzegedEntra-sys Kft. Szegedentra sys 04

Entra-sys Kft. SzegedEntra-sys Kft. Szeged

Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a mûszaki berendezéseket gyártó, üzemeltetõ vagy javító – karbantartó szakembereknek.

Tervezéssel, szaktanácsadással, kereskedelmi áruk forgalmazásával, gyártással és kivitelezéssel állunk megrendelõink rendelkezésére. Természetesen az általunk értékesített termékek, berendezések, telepített rendszerek garanciális és azon túli szerviz szolgálatát is ellátjuk mûhelyünkben vagy helyszíni kiszállással. Vállaljuk szakterületünkhöz kapcsolódó berendezések felújítását is.

Számunkra az Ügyfeleink elégedettsége és az adott feladat maradéktalan megoldása a fontos, ezért szívesen fogadjuk bármilyen észrevételét munkánkkal kapcsolatban. Cégünk minõség iránti elkötelezettségének kinyilvánítására valamint a folyamatos fejlõdés érdekében ISO 9001:2000 Minõség Irányítási Rendszert vezettünk be a kereskedelem és javítási folyamatainkra, melyet 2003-ban kibõvítettünk a TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI folyamatokra is.

Bemutatkozás: részletek itt! és itt!

Az Entra-Sys Kft. beruházásai:

TEVÉKENYSÉGEK:

- Egyedi gépek gyártása, helyszíni telepítése
- Egyedi gépek karbantartása és javítása
- Hidraulikus és pneumatikus elemek forgalmazása
- Hidraulikus és pneumatikus gépek műhely- vagy helyszíni javítása, karbantartása
- Hidraulikus és pneumatikus munkahengerek felújítása, gyártása
- Hidraulika tömlõ javítása és konfekcionálása méret után
- Kompresszorok forgalmazása, szervízelése, javítása
- Komplett levegõ ellátó rendszerek tervezése, kivitelezése
- Meglévõ gépek pótlólagos dokumentálása, műszaki könyv készítése
- Helyszíni felmérés, műszaki elõkészítés, döntés elõkészítõ dokumentációk készítése.
- Egyedi gépek, géprészek, alkatrészek tervezése 3D-s modellezõ és gépészeti tervezõ rendszerrel.

ALAPADATOK

A társaság cégbejegyzett neve:

ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.

Telephelye: H-6728, Szeged, Fonógyári út 2.
Tel.: 62/ 468-478, 421-403
Fax: 62/ 421-403
E-mail: entra-sys@entra-sys.hu
Ügyvezetők: Koltai Attila, Tóth Gábor
Tulajdonosok: Koltai Attila, Tóth Gábor
Cégadatok: Cégkivonat
Cégjegyzékszám.:
Adószám:
06-003238
11094315-2-06
Minőségirányítás:

ISO 9001:2015 Bureau Veritas
Tanúsítvány innen letölthető!

Statisztikai számjel:

11094315-2829-113-06

 

METAL WORK KAPCSOLAT

Az ENTRA-SYS KFt. a pneumatikát vásárló Partnerei minél jobb kiszolgálására törekedve valamint az egyedi gép gyártó tevékenység igényeit követve a pneumatika beszállítóját az olasz Metal Work Pneumatic S.P.A cégben találta meg 2003-ban.
A kapcsolat továbbfejlesztésével kizárólagos, magyarországi forgalmazói jogokat és kötelezettségeket szerzett meg 2004 májusában azENTRA-SYS KFT.

Cégünk azért dolgozik, hogy a jelenben tökéletesebbétegyük azt amit korábban létrehoztunk.” (MW)

Az ENTRA-SYS Kft. mint gépgyártó- és mint pneumatika forgalmazó cég egyaránt fontosnak tartja a kft. a folyamatos fejlesztést mind a gyártott és forgalmazott termékek tekintetében, mind a hozzáadott szolgáltatás vonatkozásában. Ez teljesen összhangban van a Metal Work Pneumatic S.P.A filozófiájával.

Az ENTRA-SYSKft. számára a Megrendelõi elégedettsége és az adott feladatok maradéktalan megoldása a fontos.

Az ENTRA-SYSKft. feladatának érzi, hogy Magyarországon, a pneumatikus automatizálás területén is ezt a filozófiát továbbítsa a Megrendelõi, Ügyfelei és Viszonteladói felé.

 

ÚJ TELEPHELY

AzENTRA-SYS Kereskedelmi Szolgáltató Mérnök Kft. a megnövekedett megrendelés állomány-, a folyamatosan bõvülõ raktárkészlet-, a fokozódó vevõi igények- és a tevékenység hatékonyabbá tétele miatt nagyobb, korszerûbb telephelyre költözött.

A fejlesztést indokolja, hogy

  • Cégünk 2004. májusától hivatalos képviseletként látja el Magyarországon a Metal Work S.p.a. pneumatika termékeinek forgalmazását. A Metal Work termékek hazai piacra történõ bevezetése kezdetén is kedvezõ Vevõ megítélés és egyre bõvülõ megrendelés állomány indokolja a kereskedelmi háttér folyamatos fejlesztését. A Metal Work pneumatika által gyártott munkahengerek ISO 6431 – es sorozatát, átmérõ 25 – 100 mm és 0 – 3000 mm löket tartományban raktárkészletrõl, gyári alkatrészekbõl cégünk szereli össze, ezzel is csökkentve a teljesítési idõt.
  • Szintén a megnövekedett Vevõi igények miatt növeljük a raktárról rendelkezésre álló pneumatika csõ mennyiségét és méret- valamint tipus választékát. A megfelelõen jó ár biztosítása érdekében cégünk e területen is direkt beszállítót keresett és meg is találta a Mebra Plastic - ban.
  • Korábbi beruházásaink eredményeképpen a tervezõiroda a gépészeti tervezés és dokumentálás területén önnáló üzletággá fejlõdött, valamint a gépmûhellyel, lakatosrészleggel és a szerelõ kollegákkal közösen egyedigép építõ potenciállá vált. Az elmúlt években több sikeres projekttel bizonyítva létjogosúltságát.

A beruházás lehetõséget teremt egy modernebb vevõszolgálat kialakítására valamint nagyobb raktárkészlet tárolására alkalmas raktárral a kiszolgálási idõ csökkentésére. Reméljük e beruházással az Ön illetve az Ön által képviselt Cég érdekeit is jobban tudjuk szolgálni.

Találatok: 37395

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner