Már robotok is dolgoznak az orosházi Guardian üveggyárban

Kategória: Rólunk írták

A robotika az üveggyártás területén is meghatározó, így az orosházi gyár felújítása során is nagy szerephez jutott. Két olyan gépet telepítettek, amelyek az üvegtáblák leszedését végzik.

Bővebben: Már robotok is dolgoznak az orosházi Guardian üveggyárban

Integrált megoldások műszaki problémákra

Kategória: Rólunk írták

25 éve alapítottuk az ENTRA-SYS Kft-t (www.entra-sys.hu) azzal a szándékkal, hogy ipari üzemek és termelő vállalkozások műszaki problémáira nyújtsunk megoldást. Szakterületünk a kompresszor technika, pneumatika, vákuumtechnika és célgépépítés, szállítópályák és ipari automatizálás.

Bővebben: Integrált megoldások műszaki problémákra

Hatalmas üvegtáblákat mozgat az ABB robotrendszere a Guardian Orosháza síküveggyárban

Kategória: Rólunk írták

Az ABB legnagyobb terhelhetőségű, többfunckiós robotjával valósult meg a Guardian Orosházi síküveggyárának új, biztonságos, hatékonyabb, gyorsabb üvegtábla rakodási rendszere. A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt.

Bővebben: Hatalmas üvegtáblákat mozgat az ABB robotrendszere a Guardian Orosháza síküveggyárban

Robotrendszer a síküveggyártásban

Kategória: Rólunk írták

Az ABB legnagyobb terhelhetőségű, többfunckiós robotjával valósult meg a Guardian Orosházi síküveggyárának új, biztonságos, hatékonyabb, gyorsabb üvegtábla rakodási rendszere.

Bővebben: Robotrendszer a síküveggyártásban

Egyedi célgépek tervezése a hatékony munkafolyamatokért

Kategória: Rólunk írták

Az ipar számos területén van szükség klasszikus, már jól bevált megoldások alkalmazására, azonban a gyors technológiai fejlődéssel egyre inkább szerteágazó szektorok speciális berendezések és eszközök használatát is megkövetelik. Egyedi célgépnek minősül minden olyan berendezés, ami valamilyen speciális termék előállítására vagy különleges alkatrész megmunkálására szolgál. Az egyedi célgépek tervezése egy különálló szakterület, ami azt a célt szolgálja, hogy minden ipari területre az adott környezetnek és igényeknek megfelelő berendezések kerülhessenek, amik garantálják a magas műszaki színvonalat és hatékony munkafolyamatokat.

Tovább a teljes cikkhez!

Az egyedi célgépek gyártása terén összetett megoldásokra van szükség!

Kategória: Rólunk írták

Számos területen van szükség speciális eljárásokra és gépekre, mert az adott környezet vagy a gyártott termékek, alkatrészek sajátosságai nem teszik lehetővé a hagyományos berendezések alkalmazását. Ezekben az esetekben egyedi célgépek használatára van szükség, melyek kifejezetten az adott problémára nyújtanak megoldást, méghozzá korszerű eszközökkel. Az egyedi célgépek gyártása gondosan előkészített munkafolyamatokat követően kezdődhet csak meg, a precíz tervezés és az ügyféllel való szoros együttműködés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy hatékony megoldást nyújtson az új berendezés. Hova fordulhat, ha egyedi célgépek gyártására van szüksége?

Tovább a teljes cikkhez!

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner