Entra-Sys Kft. - 20 év tapasztalat, gyakorlat az Iparban

Kategória: Friss hírek

Entra-Sys Kft. - 20 év tapasztalat, gyakorlat az IparbanTisztelt Partnerünk, Tavaly 20 évesek lettünk.

1994 októberében alapítottuk meg az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.-t azzal a szándékkal, hogy ipari üzemek és termelő vállalkozások műszaki problémáira nyújtsunk megoldást. Munkánkkal a pneumatika, hidraulika, vákuumtechnika és célgépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető vagy javító – karbantartó szakembereknek.

Az első 20 év ˝20 év ipari tapasztalat - 20 év ipari gyakorlat˝

Hiszünk abban, hogy az első 20 év alatt sikerült annyi ipari gyakorlatot, üzemi tapasztalatot szereznünk az ipar különböző területeiről, hogy mind a kereskedelmi képviseleteink ellátása során, mind a tervezési és kivitelezési projektek alkalmával az adott feladat optimális megoldását tudjuk kínálni Partnereinknek.
Ezúton is szeretnénk megköszönni minden Ügyfelünknek, hogy bizalmat szavaztak az általunk forgalmazott termékeknek és lehetőséget adtak rátermettségünk munkával való bizonyítására. Külön örömünkre szolgál, hogy a Partnereink között sok 5, 10 illetve vannak olyanok, akik már majdnem 20 éve visszatérően veszik igénybe szolgáltatásainkat. 

A következő 20 év ˝A jövőben is a szakmaiságunk fejlesztésével kívánunk megfelelni az ipar elvárásainak˝

Tudjuk, hogy a mai nehéz gazdasági környezetben és a szoros versenyhelyzetben nem dőlhetünk hátra. Nekünk tulajdonosoknak, vezetőknek és Kollegáinknak egyaránt folyamatosan fejlődnünk, tanulnunk, alkalmazkodnunk kell a változó kihívásoknak megfelelően.
Szerencsénkre az általunk képviselt prémium gyártók is elkötelezettek a fejlesztés mellett, így időről időre be tudunk mutatni a konkurenciához képest verseny előnyt hordozó termék újdonságokat.
Megrendelőként olyan PARTNEREKET keresünk, akikkel kölcsönös megelégedettségben tudjuk az Ő céljaik mellett a mieinket is megvalósítani. 

Küldetésünk:

Küldetésünk az általunk tervezett, kivitelezett, szállított minőségi, egyedi műszaki megoldásokkal hozzájárulni a magyarországi termelő vállalkozások gépparkjának műszaki színvonal emeléséhez, vagyis javítani munkánkkal a műszaki biztonságot, termelékenységet, energia hatékonyságot. [ küldetésük részletesen: itt.

Minőség és megbízhatóság:

Cégünk minőség iránti elkötelezettségének kinyilvánítására, valamint a folyamatos fejlődés érdekében ISO 9001:2008 Minőség Irányítási Rendszert vezettünk be a kereskedelem és javítási folyamatainkra, melyet 2003-ban kibővítettünk a TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI folyamatokra is. [ tanusítvány ]

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. [ minőség, megbízhatóság

˝Components - Modules - Turnkey solutions / Elemek - Részegységek - Kulcsrakész megoldások˝ 

  • Pneumatika - Kompresszorok - Vákuumtechnika - Ipari szerelvények - Hidraulika 
  • Gépépítő elemek, alumínium profilok - Hevederes-, görgős-, palettás szállítópályák - Alkatrész adagolók 
  • Célgép tervezés - Egyedigép gyártás - Projekt vezetés //  www.entra-sys.hu 

Amennyiben bármely szakterületünkön a segítségére lehetünk, kérjük a továbbiakban is forduljon hozzánk bizalommal. Információért keresse fel web oldalunkat [ www.entra-sys.hu ] vagy kérje kollegáink segítségét [ elérhetőségeink ].

 

Számítunk érdeklődésére, állunk rendelkezésére. 

az ENTRA-SYS Kft. csapata nevében 
Koltai Attila
ügyvezető 

 

Tisztelt Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk,

Schneider Airsystems - Schneider légtechnika

Mint ahogy az már bizonyára tudomására jutott, a németországi Schneider Airsystems úgy döntött, hogy viszonteladói ill. végfelhasználói rendszerét teljes mértékben, új elvek szerint szervezi át.

Ennek az átszervezésnek első lépéseként tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. július 1-től a magyarországi disztribúciót, kizárólagos importőrként az ENTRA-SYS Kft veszi át.

Lásd: Schneider_Airsystems_importor.pdf

Az ENTRA-SYS Kft. megalakulása óta (1994) partnere a Schneider Druckluft GmbH.-nak. A kezdetekben a Schneider Légtechnika Kft. (Szekszárd) későb a TTS Kft. viszonteladójaként álltunk a felhasználók rendelkezésére. Ez időszak alatt a kereskedelem, a termékismeret és a műszaki kompetencia vonatkozásában jelentős tudást és tapasztalatot halmoztak fel kollegáink.

2012. július 1-től a magyarországi kizárólagos importőrként a korábbi időszak saját tapasztalatai és a Shcneider Airsystems új elképzelései szerint fogjuk kiszolgálni a viszonteladókat és a végfelhasználókat.

 

Szeged, 2012-06-26

 

Találatok: 6345

 

 

KARRIER - ÁLLÁSAJÁNLAT!

Gépészmérnököt, villamosmérnököt, gépszerelőt, lakatost, géplakatost, gépiforgácsolót keresünk felvételre!

További részletekért kattintson ide!

webshop banner