Hidraulika

Kategória: Uncategorised

Hidraulikus munkahengerek

pdf Hidraulika katalógusok:

 

Hidraulika tápegységek:

A hidraulika szakterületen az egyedi tápegység építésben ( 1,1kW – 90kW ) szereztünk még nagy gyakorlatot, tapasztalatot. Tipizált megoldásainkat hidraulika tápegység katalógusunkban foglaltuk össze, melyet az alábbi linken tölthet le. Egyedi igényével keressen meg bennünket!

Hidraulika tápegység alkatrészek:

Hidroakkumulátor:

Hidroakkumulátorok mindhárom családjában széles választékot nyújtunk.
A biztonságos rögzítéshez és üzemeltetéshez rögzítőszalagokat és védőtömböket kínálunk. Töltő- és ellenőrző kofferünk segítségével akkumulátorait gyorsan és könnyedén ellenőrizheti.

Membrános hidroakkumulátor:

Szerelhető kivitel
Standard kivitel
Rozsdamentes széria

Zsákos hidroakkumulátor:

Standard kivitel
Alacsony nyomású széria
Nagy térfogatáramú kivitel

Dugattyús hidroakkumulátor:

Felső helyzet kapcsolóval ellátva
Standard kivitel
Dugattyúhelyzet érzékelővel

Tömlők:

Csavarzat:

Hidraulika szivattyúk:

Axiál- /radiáldugattyús szivattyúk - Fix és állítható hozamú:
Egyéb szivattyúk, motorok:

Hidraulikus szűrők és betétek

Hidraulika-, kenőolajok és egyéb ipari folyadékok szűrésére használatos komplett szűrők DN12-től DN900-ig. Szűrési finomság: 1 mikrontól-3 mm-ig. 
Korszerű szűrőbetétanyagoknak köszönhetően jó minőségű szűrés valósítható meg a kívánt szűrési finomságban.

Körfolyamba illeszthető szűrők:

Szűrőbetét anyagok családja:

Alacsony viszkozitású folyadékok szűrése:

Hűtővizek, ipari vizek és egyéb olyan folyadékok szűrésénél, ahol a szennyezőanyag bevitel jelentős és a rendszer kiépítése megengedi, automata visszamosatású szűrő beépítését javasoljuk. 
Az AutoFilt RF3 visszamosató szűrő egy teljesen automatikus, öntisztító szűrőegység, amely szilárd szemcsék alacsony viszkozitású folyadékból történő leválasztására alkalmas. A visszamosató szűrő a beállított üzemi paraméterek túllépése esetén automatikusan megindítja az eltömődött szűrőelemek visszamosatását. A szűrés nem szakad meg a szűrőelemek visszamosatásakor - a visszamosató szűrő folyamatosan működik. A visszamosató szűrő kis karbantartási igényű, normál üzemben nincs szükség szűrőbetét cserére. 

Automata szűrők:

Speciális kialakításnak köszönhetően az ipar számos területén alkalmazható. Az automatikusan történő visszamosatásnak köszönhetően gondozásmentes szűrés valósítható meg. Rozsdamentes házzal sokféle korozív és különleges folyadék szűrésére alkalmas.50 mikrométertől 3000 mikrométerig történő szűrésig. 
Speciális bevonattal látják el a szűrőházakat, miáltal ellenálló lesz a korozív hatásokkal szemben és kedvezőbb az ára a rozsdamentes acélból készűlteknél.
A megrendelő kívánságainak megfelelően méretezük a szűrőberendezéseket.

RF3 - Használati terület:

Q: 10000 m3/óra-ig
Pmax: 10/6 bar, egyéb külön kérésre
Tmax: 90 Celsiusfok

RF4 - Használati terület:

Q: 100 és 280 liter/perc-ig
Pmax: 10 bar
Tmax: 80 és 90 Celsiusfok

Speciális "Proces" szűrők:

Speciális kialakításnak köszönhetően az ipar számos területén alkalmazható. Rozsdamentes házzal sokféle korozív és különleges folyadék szűrésére alkalmas, egészen magas hőmérsékletig. Többféle szűrőanyaggal készített szűrőelemmel választható, 1 mikrométer abszolút szűréstől 200 mikrométerig történő szűrésig. 
Nagyobb építési méreteknél speciális bevonattal látják el a szűrőházakat, miáltal ellenálló lesz a korozív hatásokkal szemben és kedvezőbb az ára a rozsdamentes acélból készűlteknél.
A megrendelő kívánságainak megfelelően méretezünk szűrőket.

PFL-PFM

Pmax: 16/40 bar
Tmax: 200 Celsiusfok
Csatlakozás:    G1"

PRFL-PRFLD - szimpla és átváltható szűrő:

Pmax: 16/25 bar
Tmax: 90 Celsiusfok
Csatlakozás:    egészen DN250-ig

Szennyeződés kijelzők
Visszafolyóági szennyeződés kijelzők:

VR/VMF...B
VR/VMF...C
VR/VMF...D
VR/VMF...E
VR/VMF...ES
VR/VMF...F
VR-GE
VR-LE
VR-LZ

Szívóági szennyeződés kijelzők:

VMF06K
VMF1UE
VRD1UE
VRD02UF

Nyomóági szennyeződés kijelzők:

VM/VR...B
VM/VR...BM
VM/VR...C
VM/VR...D 

Egyéb tartozékok:

Rugalmas tengelykapcsolók, szivattyúbak, könyök karima, beöntőnyílások, szintjelzők, nyomásmérők

Szelepek és gömbcsapok:

Többfajta kivitelben kapható szelepek: csővezetékbe szerelhető, közlapos kivitelű, alaplapra szerelhető, furatba építhető, az igénynek megfelelő paraméterekkel. Egyen- és váltóáramú működtetéssel.

Széles választékban rendelhetők a kívánt közegnek megfelelő tömítés- és házanyaggal. Alacsony- és magasnyomású  kivitelben egyaránt. 

Hidraulikus munkahengerek egyedi tervezése, gyártása, felújítása, javítása vevői igény szerint 

Az 1994-ben alakult vállalkozásunk nem csak kereskedelemmel, de egyedi gépek-, gépalkatrészek tervezésével és gyártásával, berendezések helyszíni telepítésével, javításával is foglalkozik.

A 15 év alatt nagy tapasztalatot szereztünk hidraulika és pneumatika hengerek javításában és gyártásában. Nem csak az általunk épített berendezésekbe gyártunk hidraulika, pneumatika munkahengereket, hanem egyedi Vevői igényeknek megfelelő hidraulika és pneumatika hengereket is tervezünk és gyártunk rövid határidővel. Standard hidraulika henger választékunk katalógusát letöltheti. Egyedi hidraulika munkahenger igényével keressen meg bennünket! 

Tags: Hidraulika tápegységek Hidraulikus munkahengerek Hidroakkumulátor Membrános hidroakkumulátor Zsákos hidroakkumulátor Dugattyús hidroakkumulátor Tömlők Hidraulika szivattyúk Fogaskerék szivattyúk Hidraulikus szűrők Szelepek gömbcsapok
Találatok: 86482