Váltson profilt! Váltson profilra!

Váltson profilt! Váltson profilra!

Amennyiben nem ismeri az aluprofilos építési módot vagy más rendszert használ figyelmébe ajánljuk a LIPRO Moduláris rendszerét.

Az alumínium profilokból való moduláris szerkezetépítés napjaink egyik leggazdaságosabb és legrugalmasabb felhasználási módja.

Az alumínium profiljaink alkalmazásával Ön egyszerűen kombinálhatja a tervezés és az összeszerelés, kivitelezés folyamatát.

A profilok és tartozékok széles választékából, melyet a LIPRO kínál, a tervező egyszerűen megszerkesztheti a konstrukciót, a szerelő pedig a rajzoknak megfelelően könnyedén összeállíthatja azt.

A LIPRO profil-katalógus itt tölthető le. Szállítópálya, szállító szalag katalógus pedig itt.

A moduláris rendszerekből való szerkezetépítés nem igényel további hegesztést, sem festést. Az ilyen módon megépített szerkezetek bármikor módosíthatók, köszönhetően a beépített anyagok újra felhasználhatóságának is.
A LIPRO és az ENTRA-SYS jól felszerelt daraboló- és összeszerelő üzemmel áll partnerei rendelkezésére.

A LIPRO Moduláris Rendszeréből bútorok - vitrinek - padok - polcok - állványok - szerelő asztalok - szerelő munkahelyek - alkatrész tárolók - alkatrész kanbanok - konténerek - álló-, guruló polcok - munkatér- és gépkerítések - gépburkolatok - szállító szalagok - palettás szállító rendszerek - alkatrész liftek egyaránt építhetők.

Számos alkalmazási példát és referencia munkát talál honlapunkon, melyet a innen közvetlen is megnézhet.

 

A LIPRO Moduláris Rendszere nemzetközi mércével is megállja a helyét:

Találatok: 3685