REGTRONIC 400

REGTRONIC 400

A Metal Work pneumatika, mint Olasz ország piacvezető és Európa leginnovatívabb pneumatika elemek gyártására és forgalmazására szakosodott cége számos olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkező pneumatika elemet kínál ügyfeleinek, melyekkel energia vagy költség takarítható meg.

Az idei STRATÉGIA12 good news

A Metal Work 2010-ban minden hónapra tartogat egy jelentős, az innovációval kapcsolatos bejelentést.
Hónapról - hónapra új termékekről, régi termékek alacsonyabb áru verziójáról, új technológiákról és eljárásokról adunk tájékoztatást, bemutatva azokat az általunk biztosított előnyöket, melyk az Önök növekdését, fejjlődését szolgálhatják.

INNOVATÍV MEGOLDÁSAINKRÓL RÉSZLETESEN:

Regtronic 400 - precíziós proporcionális nyomásszabályzó

A REGTRONIC 400 egy precíziós proporciánális nyomás szabályozó 20000 Nl/min áteresztéssel. A SKILLAIR 400-as termékcsalád új tagja, mely 1˝-tól 2˝-ig áll rendelkezésre. Ez a termék egyedülálló a piacon az egyidejűleg nagy áteresztés melletti precíziós nyomásszabályozás lehetőségével A partnerek nagy megelégedettségére ez a termék kiegészíti a meglévő REGTRONIC 1/8˝ és 1/4˝ választékot. REGTRONIC katalógus lap

Lean bevezetés a Metal Work-nél

A Metal Work folyamatosan keresi az alapelvek-, módszerek- és folyamatok javításának lehetőségét.

Új rúdnélküli henger - PU sorozat

Az új PU sorozatú rúdnélküli munkahenger hosszanti horony tömítése acélmagra épített poliuretán szalag. Ez a megoldás alacsonyabb szivárgást biztosít. Kitűnő megoldás nagy ciklusszámú és hosszú löketű alkalmazásokhoz. katalógus lap kép

Fent vagyunk a Partserver-en!

Tervezőknek, konstruktőröknek kedvez az új e-catalog megolodás. A Metal Work pneumatika weblapon elérhető és egyszerű regisztráció után bárki által használható elektronikus katalóguson túl ( régi regisztráció e-catalog ) mostantól rendelkezésre áll a Partszerveren is a 2D rajzok illetve a 3D modellek web-katalógusunk.

Metal Work pneumatika CADENAS modell katalógusa.

Munkahenger piszkos környezetbe

Számos alkalmazásnál jelentős szennyeződés terheli a dugattyúrúd felületét. Alapvetően a rúdtömítések lágy elasztomer anyagúak, fő feladatuk a pneumatikus tömítés ellátása. A kritikus alkalmazásoknál képtelen letakarítani a szennyeződést a rúd felületéről. Az ISO15552 henger Combi tömítését enek a problémának a megoldására tervezték. Két külön alkatrész oldaj meg ezt a funkciót:

ISO 15552 Combi széria katalógus

Minden fejlsztésünk a Partnerek igényeit szolgálja

A Metal Work vezetése összehívta a teljes olasz és külföldi értékesítő csapatát. Az eddigiektől eltérően ez nem egy egyszerű kereskedelmi meeting a kollegák között a gyakorlati tapasztalatok összehasonlítására és kicserélésére.
Közelről akarjuk tanulmányozni a különleges piaci szituációt, hogy a Metal Work csoport termék-, gyártás- és értékesítési rendszerének fejlesztési irányát ki tudjuk jelölni. A fő célunk az elkötelezettségünk megújítása és az igények kielégítése. A kihívás, ami csapatra vár nem csak egy nagy rőfeszítésben való részvétel, hanem még több szenvedéllyel és tudatossággal tovább építeni mindannyiunk munkáját.

Fejlesztés, hogy Önnek kevesebbe kerüljön

Az ISO6432 munkahenger TP verziója költségcskkentés miatt nagy ellenállóságú technopolimer hengerfejekkel és alumínium hengercsővel készül. A teljesítmény megtartása, sőt fokozása érdekében a dugattyúrúd vezetése lényesgesen hosszabb az eredeti verzióénál.

ISO6432 munkahenger katalógus

Az ISO15552 3-as széria munkahenger család számos verzióval és széles tartozék választékkal rendelkezik:

További előnyök:

ISO15552 3-as széria katalógus

Szelepsziget: MM okos - HDM okosabb - itt a CM, a még okosabb

A Metal Work a szelepsziget rendszerek terén is forradalmian új megoldásokkal rukkolt elő.A legújabb szelepszigetünk a CM vagyis a Clever Multimach.

A Clever Multimach szelepek autonóm, intelligens szelepsziget alrendszerként használhatóak. Minden egyes szelep egy saját chippel rendelkezik, ami funkciók sorát végezteti el, többek között az egymáshoz kapcsolt szelepekkel is kommunikál. Ez a kommunikáció soros adatátvitelen történik. A Clever Multimach a Metal Work által szabadalmaztatott kommunikációs protokollt használja. Ez egy terepi busz rendszer, melynek sajátosságait úgy fejlesztettük, hogy nagyon egyszerűen kezelhetőek legyenek a szelepszigetek elektro-pneumatikus szelepei.

A Clever Multimach szelepek öndiagnosztikai rendszerrel vannak ellátva, ami detektálja az elektronikai meghibásodásokat. Ez arra is felhasználható, hogy az telepítés során ellenőrizze, hogy minden bekötés helyesen történt-e.

A Clever Multimach többeres kábelen keresztül kommunikál a PC / PLC-vel, ami azt jelenti, hogy a Clever Multimach alkalmazása szükségtelenné tesz bármely más field-bus vagy Master/Slave (protokoll) használatát. Az egyedi kimeneteket nem szükséges címezni, mivel minden egyes elektromos szelephez a szigetben elfoglalt hely szerint automatikusan hozzárendelődik annak kapcsolódási száma.

A CM a továbbiakban is használja a korábban az MM illetve a HDM-ben rendszeresített megoldásokat. ( a HDM-ről itt olvashat bővebben )

A CM szelepsziget katalógusa.

PNEUMO POWER, PNEUMO WIRELESS

A PNEUMO POWER segítségével nincs többé szükség elektromos kábelekre, csatlakozókra vagy forgó elektromos elosztókra, amellyel a következők kerülhetőek el:

Nem kell többé kicserélni a lemerült akkumulátorokat, amik az akkumulátorról működő rendszerek nagy hátulütője.

A sűrített levegő gyakorlatilag az iparban mindenhol elérhető! Tiszta, könnyen szállítható, biztonságos, nem gyúlékony végtelen energiaforrás.

A generátor által termelt elektromos energia felhasználható a következők áramellátására:

PNEUMO POWER katalógus

PNEUMO POWER alkalmazási példák

A PNEUMO WIRELESS a Pneumo Power kiegészítése egy vezeték nélküli egységgel. Így a kábelezés a vezérlés szempontjából is szükségtelenné válik.

 

Találatok: 4371