Hírlev2

Tisztelt Olvasónk!

   15 éves, szakterületeinken szerzett tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítva, az energia- és költségmegtakarítás illetve az új műszaki megoldások alkalmazásának lehetőségeit mutatjuk meg innovatív termékeinken keresztül.

 

Kezdjük a PNEUMATIKÁ-val !

Levegő előkészítés máshogy...

 

  Ahogy megígértük, most egy forradalmian új megoldást mutatunk Önnek a sűrített levegő kezelés területéről.  Ez a ONE... All in ONE... Minden egyben! 

 

 

Mi is az a sűrített levegő kezelés?

  Ha Ön üzemeltet pneumatikus berendezéseket biztosan találkozott a hagyományos ˝tápegységekkel˝, melyek a sűrített levegő szűrésére, nyomásszabályzására esetleg olajzására alkalmas eszközök. 

 

Milyen funkciókra lehet még szüksége egy levegő előkészítő egységben?

Hogy épülnek be ezek a funkciók egy hagyományos előkészítőbe?

    Általánosan elterjedt megoldás, hogy az egyes funkciókat megtestesítő elemek valamilyen rögzítési rendszerrel - csavarozással - modulokból konfigurálhatóan épül fel a tápegység. Ez az elv a modulok számától függően illesztési-, kötési-, tömítési-, méret-  és a felszerelhetőséggel kapcsolatos problémákat okoz.
  A pneumatika ma már kiforrottnak tekintett világában ritkán fordul elő, hogy teljesen újszerű termékek jelenjenek meg, amelyek eltérnek a piacon már jelen lévőktől. Olyan termékek, amelyek – röviden fogalmazva – teljesen újak és szokatlanok. Voltaképpen a Metal Work által előállított és itt bemutatott termék első látásra egy sztereó berendezésre vagy bármilyen egyéb titokzatos tárgyra hasonlít. Pedig ez „csak” egy levegő kezelő egység, melynek közismert elnevezése: FRL (szűrő, szabályzó, olajzó).

Mit csinált a Metal Work?
Megkérdezte a felhasználókat, mire lenne igazán szükségük

 

 

integráció - miniatürizáció - atraktivitás - nagy teljesítmény - alkalmazásra szabhatóság - egyszerü kezelés, egyszerű karbantartás => ONE

3456 féle konfiguráció!

 

  A ONE nevű sűrítettlevegő-kezelő egység kiemelkedő, számos pneumatikus funkciót egyesítő integráltsággal rendelkezik. Voltaképpen az eszköz annyi újítást egyesít, hogy egyetlen szabadalommal nem is lehet megvédeni az utánzástól — három különálló szabadalmi kérvényt nyújtottunk be, összesen 39 tételre. A berendezés annyira újszerű, hogy a Fluidtrans Compomac során nemzetközi díjat nyert az újszerű megoldások terén.

A ONE egyetlen nagyteljesítményű szeleppel rendelkezik, amely az összes funkciót kezeli — a szabályzástól a nyomás-csökkentésig. Vezérléséről egy nagypontosságú, szabályozott nyomáscsökkentésű elővezérelt szabályzó gondoskodik, amely sorba van kötve a kézi kétállású szeleppel, az elektromos szeleppel és a lágyindító szeleppel. A funkciók integrálása számottevő méret csökkenést tett lehetővé, megnövelte a kapacitást, a pontosságot és a csökkentette a válaszidőt.

Nézze meg a mozgóképes bemutató anyagokat itt!

Praktikus és még szép is! Ön hogy gondolja? írja meg entra-sys@vnet.hu !


A részleteket itt nézheti meg:

Nézze meg a részleteket bemutató anyagot itt!  

Magyar leírást itt olvashat! 

Katalógus

Specifikáció

 

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, netán egy a szakterületünkhöz kapcsolódó problémájára keres műszaki megoldást, keressen bennünket!

 

Ha nyitott az újdonságokra, következő hírleveleinkkel megmutatjuk hogyan tudja optimalizálni berendezései működését, hogyan tud költséget megtakarítani, hogyan tud energiát megtakarítani.

 

Következő hírleveleink tartalma:

  

A következő hírleveleinkben a szakterületünkkel kapcsolatos újdonságokról olvashat majd, sőt hozzájuthat egy teljesen ingyenes oktatási anyaghoz a pneumatika és a vákuumtechnika területén.

  

Tervezett tematika a következő hírlevelekhez: 

Ha ez az üzenet nem megfeleően jelenik meg vagy korábbi hírleveleink is érdeklik itt olvashatja azokat.

 

 

Látogassa meg megújult honlapunkat!

Szakterületeink ( márkaképviseletek ):

pneumatika,  részletesen itt

vákuumtechnikarészletesen itt

hidraulika, részletesen itt

gépépítő elemek – aluprofilok részletesen itt

Szolgáltatásaink:

tervezés, részletesen itt

alkatrészgyártás részletesen itt

egyedigép gyártás részletesen itt 

katalógus link-gyűjtemény, itt

 

www.entra-sys.hu

Fedezze fel újdonságainkat!  
Nézze meg referenciáinkat!

Kérjen műszaki információt!     Töltse le katalógusainkat!

Kérje segítségünket, ajánlatunkat!  entra-sys@vnet.hu

Találatok: 14384