lipro-new

Alumíníum profilok, gépépítő elemek

 

pdf A katalógusok: 

pdf Lipro szállító pályák:

Bútorok - padok - polcok - konténerek, szerelő munkahelyek

Az Önök ötletei a mi kihívásaink!

Az alumínium profilokból való moduláris szerkezetépítés napjaink egyik leggazdaságosabb és legrugalmasabb szerelési módja.

A különböző szállítópályák az automatizált gyártási, szállítási folyamatok alap berendezései. A LIPRO saját alap építőelemei felhasználásával komplett szállítópálya rendszereket is kínál.

Alumínium profil szerkezet:  Alumínium profil szerkezet

Rövidebb tervezési idő
Nincs hegesztési hőbevitel
Nem kell felületkezelés
Nem kell festés
Egyszerű kéziszerszámokkal szerelhető

Hegesztett szerkezet:Hegesztett szerkezet

Hegesztés, egyengetés
Varrat és felület tisztítás
Alapozás szükséges
Festés vagy más bevonat
Hegesztő gép, csiszoló
Védőfelszerelés kell

Alumínium profilok és gépépítő elemek

Alumínium profilok és gépépítő elemek

d28mm-es profilcsöves építési rendszer

Moduláris rendszer

Az alumínium profilokból való moduláris szerkezetépítés napjaink egyik leggazdaságosabb és legrugalmasabb felhasználási módja. Az alumínium profiljaink alkalmazásával Ön egyszerűen kombinálhatja a tervezés és az összeszerelés folyamatát, mert a profilok és tartozékok széles választékából, melyet a LIPRO kínál, a tervező egyszerűen megszerkesztheti a konstrukciót, a szerelő pedig a rajzoknak megfelelően könnyedén összeállíthatja azt.
A moduláris rendszerekből való szerkezetépítés nem igényel további hegesztést, sem festést.
Az ilyen módon megépített szerkezetek bármikor módosíthatók, köszönhetően a beépített anyagok újra felhasználhatóságának is.
Ezenfelül, a LIPRO jól felszerelt daraboló- és összeszerelő üzemmel áll partnerei rendelkezésére.

Viszonteladónk:

L+L Kft.
1201 Budapest
Helsinki út 86.
1/294-74-60
info@ltechnic.hu

A 12. Nemzetközi TEROTECH-KARBANTARTÁS kiállításon, mely 2006. május 16.-19. került megrendezésre Celje-ben (Szlovénia), a LIPRO Moduláris Rendszer termékcsaládja bronzéremmel járó elismerésben részesült.

 

 

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak: aluminium proful, aluprofil, egyedigép, egyedi gép, gépépítés, gépépítőelem, ITEM, szállító szalag, szállító pálya, paletta, palettás rendszer, géptalp, sarokelem sarok elem, horony anya, kalapács fejű csavar, egyedi gépgyártás, gépépítés, műszaki berendezések, géptervezés, műszaki tanácsadás, gépipar, műszaki értékesítés, gépészeti dokumentáció, alkatrész modellezés, 3D tervezőrendszer, gépipari fejlesztés, automatizálás, gépműhely, szerelés, raktárkészlet, gépműhely, anyagmozgatás, gyártósorok, mérnöki munka.

Lipro szállító pályák, szállítópálya rendszerek

 

 

Találatok: 5039